Udviklingshus development company drupal iphone android wordpress

Et udviklingshus med fokus på kvalitet

Mnemonics er et dansk udviklingshus med afdelinger i både Danmark og Indien. Vi laver skræddersyede web- og mobilapplikationer, og specialiserer os især i Drupal CMS og WordPress. Drupal modtog i år den prestigefyldte Bossie-Award (Best Open Source Software) og WordPress modtog sidste års PACKT Open Source Hall Of Fame Award.

Vi anbefaler derfor Drupal Open Source CMS. Foretrukket af bl.a. United Nations, MTV, NATO, Universal Music Group, Warner Bros. Entertainment, Bob Dylan, NOKIA, PriceWaterHouseCoopers og Sun Microsystems.

PACKT Open Source Reward WordPress Og WordPress Open Source Blog. Foretrukket af bl.a.  Mashable, TechCrunch, The New York Times, CNN, The Official Star Wars Blog,  CBS New York & National Geographic Magazine.

Vores løsninger er innovative og arbejdsmetoder agile, og som det vigtigste fokusere vi på kvalitet. Projektstyring og design udføres fra Danmark og udviklingen foregår primært i Indien.

Apcelerator titanium mobile technology platform iphone android ipad drupalVores danske projektledere sikre dig, at kommunikationen kører problemfrit og at kvaliteten er af vores arbejde er i top. Det er vigtigt for os, at i ikke skal bruge jeres tid på at styre projektet, men i stedet til det i er gode til!

Denne kombination af dansk projektledelse og udvikling i Indien har vist gode resultater med muligheden for at udføre kvalitetsprodukter til meget konkurrencedygtige priser. Dette kan ses fra vores referencer, som er et produkt af vores mange års erfaring i at lede og udvikle it-løsninger.

Kontakt os for mere information og priser.